Uitkomst geeft inzicht in handelingsperspectief en wie daarvoor aan de lat staat/invloed op heeft. Bereikbaarheid van voorzieningen faciliteren, stakeholders en partijen en personen informeren over handelingsperspectief/uitkomsten onderzoek. Daarnaast stellen een dorpenstrategie op met de stedelijke regio ‘s-Hertogenbosch.

Op basis van de uitkomsten van het onderzoek en de dorpenstrategie zetten we in op stimuleren en faciliteren van oplossingen/verbeterpunten. 
We gaan actieve mobiliteit faciliteren. Bijvoorbeeld door goede doorfietsverbindingen te realiseren tussen dorpen en voorzieningen. 

In 2024 loopt er een aantal onderzoeken op gebied van mobiliteit, o.a. het mobiliteitsonderzoek Boxmeer en de ontwikkelingen in de omgeving van het station Cuijk. Afhankelijk van de resultaten van deze onderzoeken en de bestuurlijke keuzes die gemaakt worden kan hieruit een aantal grootschalige  infra projecten en mobiliteitsmaatregelen voortkomen. Deze projecten en de daarvoor benodigde middelen zijn niet opgenomen in de kadernota. Dit gaat, afhankelijk van de te maken bestuurlijke keuzes, over substantiële bedragen. 

Tijd (toelichting)

2024-2050